INFORMASJONSKANAL FOR DE SOM DRIVER SMÅ BEDRIFTER I NORGE

Fiken regnskapsprogram har l løpet av ganske kort tid blitt en populær løsning for små og mellomstore bedrifter. Pr november 2020 er det over 20.000 selskaper som benytter systemet til regnskap, fakturering, lønn. Fiken har endel smarte tilleggsfunksjoner som gjør arbeidet enklere. Fiken er programmet for de som vil føre regnskapet selv. Fiken er blant de billigste systemet på markedet.

Her kan du lese en test av Fiken- KLIKK HER

Vi i Bedriftskanalen har mange års erfaring i bransjen og har jobbet med mange ulike systemet. Nå har vi blitt forelsket i Fiken, men selv om Fiken er svært brukervennlig og mange klarer seg selv - har vi erfart det kan være litt tøft å stå helt alene. Mange har behov litt støtte fra en erfaren regnskapsfører for å skape trygghet. Vi kan derfor tilby ulike bistandsavtaler der vi sørger for kvalitetssikring, bistår ved årsoppgjør/skattemelding og svarer på faglig spørsmål m.v.  Vi understreker at du vil fortsatt han ansvaret. Alle våre avtaler er basert på fastpris.

Avtale #1:  SPØR DIN REGNSKAPSFØRER - Du fører løpende regnskap selv men kan stille spørsmål til regnskapsfører på epost om det oppstår noe spesielt. Fast  pris kr 3.990+mva for 12 måneder

Avtale #2:  KVALITETSKONTROLL - Du fører selv, men regnskapsfører foretar en gjennomgang, kontroll og lovbestemte avstemminger etter nærmere avtale. Vi gir tilbakemelding. i en rapport. Kontrollen kan gjøres hver 2. måned (momstermin), hver 4. måned eller hvert halvår. 

Avtale #3:  KVALITETSKONTROLL OG AVSLUTNING - Du fører selv, regnskapsfører foretar kontroll (som avtale (2) men lar regnskapsfører ta årsavslutning. Det forutsettes av det er inngått en av kontrollavtale hvis vi skal bistå med årsoppgjør. Ta kontakt og be om et tilbud på fastpris.

Avtale #4: Spesialtilbud- tidsbegrenset til 15.01.21: HØSTSJEKK AV REGNSKAPET - Du gir oss tilgang til Fiken slik at vi kan ta en rask gjennomgang og kontroll/kvalitetssikring av regnskapet og gi deg en god skriftlig tilbakemelding.Vi sender deg en rapport der vi påpeker eventuelle feil og gir råd om ting som du må rette opp. Vårt utgangspunkt er de krav som stilles i lov og forskrifter. Vi sjekker bank, moms, forskuddstrekk, arbeidsgiveravgift og andre viktige punkter. Dette er et "engangsoppdrag". Hvis du ønsker ytterligere samarbeid med oss må du inngå en av de andre bistandsavtaler. Fast pris høstsjekk. kr 490,00 + mva

Årsavslutning og skattemelding nærmer seg - ta kontakt i dag - vi har spesialisert oss på Fiken og kan gi deg en god støtte !

 

TA KONTAKT FOR TILBUD - SEND OSS EN EPOST TIL Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Har du spørsmål eller kommentarer send meg gjerne en epost post@bedriftskanalen.no

© 2017 by Bedriftskanalen. All rights reserved.