INFORMASJONSKANAL FOR DE SOM DRIVER SMÅ BEDRIFTER I NORGE

Vi tilbyr bistand og støtte ved kjøring av lønn for små selskaper. Vi har gjort avtale med Norlønn som er en nykommer på det norske markedet. Norlønn er et 100% web-basert lønnssystem som ikke krever noen form for installasjon og er klart til bruk umiddelbart. Norlønn har en svært lav pris (kun kr 30,00 + mva pr lønnslipp og ingen andre skjulte kostnader) og passer for mindre selskaper. Regelverk for lønn er relativt omfattende også for de minste selskapene og vi vil sterkt anbefale å benytte lønnsystem selv om du bare har fra 1 til 5 ansatte. Noen forsøker seg på å bruke f eks et excel ark, men finner fort ut at det å produsere og sende inn terminoppgaver og a-melding, beregne riktig skattetrekk og arbeidsgiveravgift. fort blir feil når en gjør dette manuelt.

Norlønn fikk positiv omtale i en artikkel i Finansavisen nylig. Her kan du lese artikkelen.

Bak Norlønn står solide ressurser. Selskapet Lessor Group som eies av den amerikanske giganten Paychex  tilbyr lønnssystemer i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland, for små, mellomstore og store virksomheter. Tilsammen har Lessor Group over 60.000 kunder.

Ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for en fleksibel avtale om lønnsadministrasjon. Hvis du forteller litt om ditt firma og oppgir antall ansatte og hvor mye av lønnsarbeidet du vil gjøre selv, så kan vi gi deg et tilbud på en bistandsavtale. Vi har lang erfaring fra regnskapsbyrå når det gjelder spørsmål rundt personal, HR og lønn. For "teknisk" hjelp til bruk av Norlønn vil du få god support direkte fra Norlønn uten noe tillegg i prisen.

Gå til www.norlonn.no.  for nærmere informasjon og bestilling. Her kan du også velge Bedriftskanalen  som samarbeidspartenr.

Har du kjørt lønn manuelt i 2018 har vi fortsatt tid til å legge inn dine lønnsutbetalinger i Norlønn og få ut korrekte oppgaver til myndighetene og de ansatte.

Med Norlønn + bistandsavtale fra Bedriftskanalen vil du få en rimelig og effektiv løsning på lønnsområdet.

Har du spørsmål eller kommentarer send meg gjerne en epost post@bedriftskanalen.no

© 2017 by Bedriftskanalen. All rights reserved.