INFORMASJONSKANAL FOR DE SOM DRIVER SMÅ BEDRIFTER I NORGE

Tjenesten SPØR DIN REGNSKAPSFØRER er en e-postbasert rådgivningstjeneste drevet av Ragnar Dunsby som er siviløkonom og autorisert regnskapsfører. Jeg har lang erfaring og kjenner de små bedrifters utfordringer. Fører du regnskapet selv vil denne tjenesten være en god støtte.

Hvordan fungerer dette?

Ordningen er et abonnement der du kan stille et ubegrenset antall spørsmål til din egen personlige regnskapsfører og få svar senest innen 48 timer, noen ganger raskere. Du kan stille spørsmål innenfor regnskapsføring og økonomi, lover og regler. All kontakt, spørsmål og svar skjer på e-post.

Hvem passer dette for?

Tjenesten passer for små bedrifter som fører regnskapet selv. For noen kommer regnskap i "annen rekke" etter en lang arbeidsdag. Likevel velger mange å føre regnskap selv ved å bruke kvelder og helger for å spare penger. Å bruke regnskapsfører vil for mange bli for kostbart, spesielt i oppstartsfasen.

Fra tid til annen kan det være fint å ha noen å spørre hvordan et bilag skal føres og andre spørsmål som dukker opp. Nå kan du stille spørsmål når som helst, når problemet er der. I det lange løp er det ikke så hyggelig å benytte (evt misbruke) venner og kjente som har kunnskap om regnskap. Regnskapsbyråer er ikke så veldig interessert i å samarbeide med de som fører regnskap selv. Her får du en personlig rådgiver som kan være din støtte. Ingen spørsmål er hverken "dumme" eller for "små" .Jeg lover du får svar etter beste evne.

Pris og bestilling

Et abonnement på "Spør din regnskapsfører" koster kun kr 3.990,00 ekskl mva for 12 måneder. Hvis du utnytter tjenesten godt vil du ha en personlig rådgiver tilgjengelig 24-7 for en rimelig kostnad.

Bestill i dag på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Har du spørsmål eller kommentarer send meg gjerne en epost post@bedriftskanalen.no

© 2017 by Bedriftskanalen. All rights reserved.