INFORMASJONSKANAL FOR DE SOM DRIVER SMÅ BEDRIFTER I NORGE

Tjenesten SPØR DIN REGNSKAPSFØRER er en e-postbasert rådgivningstjeneste drevet av Ragnar Dunsby som er siviløkonom og autorisert regnskapsfører. 

Hvordan fungerer dette?

Ordningen er et abonnement der du kan stille et ubegrenset antall spørsmål til din egen personlige regnskapsfører og få svar senest innen 48 timer, noen ganger raskere. Du kan stille spørsmål innenfor regnskapsføring og økonomi, lover og regler. All kontakt, spørsmål og svar skjer på e-post.

Hvem passer dette for?

Tjenesten passer for små bedrifter som fører regnskapet selv. For noen kommer regnskap i "annen rekke" etter en lang arbeidsdag. Likevel velger mange å føre regnskap selv ved å bruke kvelder og helger for å spare penger. Å bruke regnskapsfører vil for mange bli for kostbart, spesielt i oppstartsfasen.

Fra tid til annen kan det være fint å ha noen å spørre hvordan et bilag skal føres og andre spørsmål som dukker opp. I det lange løp er det ikke så hyggelig å bruke (evt misbruke) venner og kjente som har kunnskap om regnskap. Regnskapsbyråer er ikke så veldig interessert i å samarbeide med de som fører regnskap selv.

Pris og bestilling

Et abonnement på "Spør din regnskapsfører" koster kr 3.990,00 ekskl mva for 12 måneder. Hvis du utnytter tjenesten godt vil du ha en rådgiver tilgjengelig for en relativt rimelig kostnad..

Bestilles på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Har du spørsmål eller kommentarer send meg gjerne en epost post@bedriftskanalen.no

© 2017 by Bedriftskanalen. All rights reserved.